EVERYDAY MATH

EVERYDAY MATH

Kırıkkale Lisesi adına matematik öğretmeni Dr. Nevin Bilgiçli' nin kuruculuğunu ve yönetimini yaptığı " Everyday Math" (Günlük Matematik) etwinning projesi Çek Cumhuriyeti tarafından  Avrupa dil ödülüne layık görülmüştür. Çek Cumhuriyeti proje ortaklarımızdan Gabriela Svobodova' ya işbirliği için teşekkür ederiz.

Avrupa Dil ödülü,  dil öğrenimi ve öğretimi alanında yeni tekniklerin ve girişimlerin geliştirilmesinin yanı sıra Avrupa genelinde kültürlerarası farkındalığın artırılmasını teşvik eden bir ödüldür. Yenilikçi girişimleri/ projeleri destekleyerek Avrupa çapında dil öğretimi standartlarının yükseltilmesini amaçlar. Etiket, her bir Erasmus+ programı ülkesindeki  Erasmus+ projeleri, etwinning projeleri ve dil eğitimi alanındaki diğer tüm projeler arasından seçilen en başarılı ve en yenilikçi dil öğrenme projesine  yıllık veya iki yılda bir verilir.

 Proje faaliyetlerini 2021/2022 yılı boyunca Avrudaki 6 ülkeden 150 civarı öğrenci ile beraber uyumlu şekilde yürüterek okulumuza ulusal ve uluslararası alanda bir çok başarı kazandıran öğrencilerimize ve danışman öğretmenleri Nevin Bilgiçli' ye teşekkür eder ve başarılarının devamını dileriz.

07.10.2022 719