eTWİNNİNG PROJEMİZ

eTWİNNİNG PROJEMİZ "EVERYDAY MATH" KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ SLOVAKYA İLE ÇEVRİMİÇİ SUNUM GERÇEKLEŞTİRDİLER

24.03.2022 650

Okulumuzdan 25 öğrencinin matematik öğretmenimiz Dr. Nevin Bilgiçli rehberliğinde yürüttüğü "Everyday Math" isimli eTwinning projesinin şubat ayı çalışmaları kapsamında, öğrencilerimiz pandeminin öğrencilerin psikolojisi ve eğitim yaşamına etkisini bilimsel yöntem basamaklarını kullanarak araştırdı. Tüm ülkelerden öğrenciler hazırlamış oldukları ortak anketi okullarındaki 100 kişiye uyguladı ve öğrendikleri temel istatistik formülleri aracılığıyla bu anketi analiz ettiler. Sonuçlar online toplantılar yoluyla diğer ortaklara sunuldu. Öğrencilerimiz ilk online toplantıda Slovak ekip ile karşılıklı olarak ingilizce sunum yaparak ulaştıkları sonuçları paylaştılar. Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Fransa G.,  Portekiz ekipleri toplantıya dinleyici olarak katıldılar. Sunumu gerçekleştiren 117A sınıfı öğrencilerimiz  Gül Sümeyye A., Amine K. ve Beren Elif C. isimli  öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

29-04-202229-04-2022

Tüm çalışmaların sonunda, tüm ülkelerin çalışmalarının ve  6 ülkeden 617 öğrenci üzerinde yapılan anketlerin karşılaştırmalı sonuçlarının yer aldığı ortak e kitap oluşturuldu. E-kitaba aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.