ERASMUS GÜNLERİ ETKİNLİĞİ

12 Ekim 2023 tarihinde  “Erasmus Günleri” faaliyeti gerçekleştirdik.

16.10.2023 270

Erasmus+ programının tanınırlığını ve desteklenen projelerin görünürlüğünü artırmak, programdan henüz yararlanmamış kişileri Erasmus+ programından yararlanmaya teşvik etmek, proje sahibi kurumların projelerini yaygınlaştırmalarına destek olmak amacıyla 2018 yılından bu yana ülkemizin de katılımıyla her yıl Ekim ayı içerisinde “Erasmus Günleri” etkinlikleri düzenlenmektedir. Erasmus Günleri bu yıl 9-16 Ekim 2023 tarihlerinde, dünya çapındaki farklı ülkelerde gerçekleştirilen etkinliklerle kutlandı.

Okulumuzda 12 Ekim tarihinde düzenlenen “Erasmus Günleri” etkinliğinde 9. ve 10. Sınıf öğrencilerimize okulumuz matematik öğretmeni Dr. Nevin Bilgiçli Erasmus+ programı hakkında bilgilendirme yaptı, okulumuzun geçen yıl gerçekleştirdiği Erasmus+ öğrenci hareketliliği kapsamında Çekya’ya giden mezun öğrencimiz Seda Dinç Çekya’ da gerçekleştirilen faaliyetler ile ilgili oluşturulan panoyu öğrencilere tanıttı ve tecrübelerinden bahsetti. Ayrıca Erasmus kelime oyunu ve benzer faaliyetlerle Erasmus programının amaçlarına ve fırsatlarına dikkat çekildi.

Okulumuzun bu etkinliği https://www.erasmusdays.eu/  sistemine kaydedilerek  faalliyetin Avrupada' ki diğer etkinlikler içinde yeralması ve yaygınlaştırılması sağlandı.

16-10-2023